CONFERINŢE PRACTICE GRATUITE PENTRU TINERI

0
42

Tinerii din Buzău au avut la dispoziţie, pentru cinci zile, conferinţe practice gratuite, în care au fost invitaţi să îşi descopere vocaţia şi să găsească soluţii pentru viitorul profesional. BookLand Evolution este un proiect cultural, care aduce în faţa publicului din mai multe orașe, printre care și Buzăul, profesionişti din toate domeniile.
Cel mai amplu proiect cultural , prin seria de 115 zile de conferințe organizate pentru tinerii cu vârste cuprinse între de 14și 24 ani din peste 20 de orase, oferă liceenilor și studenților o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiența personală și interacțiune directă cu peste 500 profesioniști consacrați, care se alatură BookLand Evolution. Jurnaliști, profesori, sportivi sau actori au venit, săptămâna aceasta, în fața tinerilor liceeni din Buzău pentru a le vorbi despre carieră, dar și despre viață. Speakerii au avut misiunea de a-i inspira pe liceeni atunci când vine vorba de alegerea profesiei, dar și de a le face cunoscuți pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a ajunge la succes.
Conferințele BookLand Evolution se desfășoară la Teatrul ”George Ciprian” și se încheie vineri cu tragerea la sorți, care îl va desemna pe câștigătorul unui loc în tabăra organizată de BookLand. În acest eveniment, TV Buzău este partener media.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ