CONSILIERII LOCALI CHEMAȚI ÎN INSTANȚĂ! Dau explicații legate de concedierea polițiștilor locali

2
91

Consilierii locali sunt chemați în instanță. Invitația a venit din partea avocaților polițiștilor locali care au decis să îi citeze și pe aleșii locali care au votat proiectul legat de înființarea Poliției Locale ca entitate separată de Primărie. Aleșii trebuie să își caute un avocat care să îi reprezinte în faţa judecătorilor.
Consilierii locali trebuie să se prezinte, zilele acestea, în fața instanței. Aleșii sunt chemați la inițiativa avocaților polițiștilor locali care vor să audă din gura consilierilor care au fost motivele pentru care au votat proiectul de hotărâre ce vizează înființarea Poliției Locale ca entitate separată de Primărie, în urma căruia peste 300 de agenți își vor pierde posturile.
Serviciul Juridic al Primăriei va înștiința fiecare consilier în parte de chemarea în instanță, iar aleșii trebuie să își angajeze un avocat care să îi reprezinte în această speță.
Primarul Constantin Toma spune că, în prezent, avocații polițiștilor locali fac demersuri doar pentru reangajarea acestora. Preavizul celor peste 300 de agenți a fost dat la începutul lunii mai și va expira în luna iunie.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ