CONTINUĂ TRADIŢIA PE LITORAL! Evoluţie pozitivă pentru CS Miandra

0
135

Echipa de babybaschet a clubului buzoian CS Miandra continuă traditia rezultatelor pozitive obtinute an de an la Mangalia, în cadrul Ligii Nationale. Pustii antrenati de Ciprian Borcilă si George Sarivan au reusit si anul acesta să bifeze o serie de rezultate pozitive în compania unor echipe cu traditie în baschet.
An de an, la Mangalia este organizată Liga Naţională de babybaschet, competiţie care reuneşte cluburi din toată ţară şi care este dedicată celor mai mici baschetbalişti. Clubul Sportiv Miandra 2008 din Buzău a devenit una din echipele de tradiţie ale turneului care are loc pe litoral. Echipa alcătuită din puşti născuţi în anii 2007 şi 2008, antrenată de George Sarivan şi Ciprian Borcilă a reuşit să obţină cinci victorii din nouă partide, dispute în cadrul turneului care a reunit 110 formaţii de băieţi şi 39 de fete.
Din lotul de jucători al formaţiei CS Miandra au făcut parte următorii baschetbalişti: Iohan Berger, Adrian Mihai, Luca Mihai, Miriam Borcilă, Luca Martin, Andrei Dumitru, Robert Mocanu, Matei Necula, Rareş Alexa, Alexandru Panaite şi Ştefan Neacşu.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ