CONTRE ÎNTRE LIBERALI ȘI PRIMARUL CONSTANTIN TOMA

0
16

Toma lăsat singur? Referendumul este apolitic…
Liberalii contestă sprijinul politic de care primarul Constantin Toma s-ar bucura în propriul partid atunci când vine vorba despre referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești. În lipsa unei poziționări clare din partea liderilor PSD, edilul ar fi singur în demersul administrativ. În replică, primarul municipiului Buzău a declarat că referendumul este un exercițiu apolitic.
“Pe tema referendumului local cu Ținteștiul tot astept o poziționare publică a (încă)președintelui PSD Buzău, Marcel Ciolacu . La fel a președintelui Consiliului Județean, Emanuel Neagu…Sau domnul primar Toma e lăsat singur? Tot mai singur…. Abia așa înțelegem de ce își caută modele în alte partide. Subînțelegem că în partidul domniei sale nu prea există repere! “, a scris pe pagina sa de Facebook, senatorul Vlad Pufu, președintele organizației municipale a PNL Buzău.
În replică primarul Constantin Toma a declarat că referendumul de unire a celor două locațități este unul apolitic, iar sprijin există din partea colegilor de partid.
Liberalii buzoieni s-au abținut la votul din Consiliul Local Municipal privind organizarea referedumului invocând lipsa unor date concrete din care să reiasă necesitatea unirii celor două localități.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ