CONVOCAȚI MAI DEVREME

0
40

Aleșii locali ai orașului Pogoanele sunt convocați în ședință ordinară, joi, 15 februarie, de la ora 13.00. Pe ordinea de zi se află 5 proiecte de hotărâre ce vor fi supuse spre dezbatere și mai apoi spre aprobare. Vorbim despre proiectul privind desemnarea reprezentantului Consiliului local Pogoanele în Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret al județului Buzău, precum și cel legat de aprobarea contului de execuție bugetară la 31 decembrie 2017. Totodată, aleșii locali vor avea de aprobat actele normative privind achitarea cotizației anuale către Asociația de Dezvoltare Intercomunitara “Buzău 2008” și Asociația Orașelor din România. Unul dintre cele mai importante proiecte de hotărâre este legat de aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investii pentru anul 2018.

CĂLĂTORIE ÎN DOI, CU UN SINGUR BILET

Pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2018, buzoienii care vor călători cu trenul trebuie să știe că CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de călătorie cu trenul. Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi. În plus, îndrăgostiţii curajoși pot să-și surprindă partenerul cu o declarație de dragoste la megafonul din Gara de Nord București. Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral, pentru fiecare călător.

FURT DE CABLU

Polițiștii din Merei au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt de echipamente de telecomunicaţii. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că bănuitul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Lipia, la sfârşitul lunii noiembrie 2017 ar fi tăiat şi sustras  de pe raza localităţii Merei, cabluri telefonice în valoare de peste 3600 de lei. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea luării măsurilor legale. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ