COVID 19 ŞI LA TRIBUNAL

0
19

Cazuri de Covid 19 şi în magistratură. Reprezentanţii Tribunalului Buzău au anunţat că au fost înregistrate trei cazuri de infectare în rândul personalului instanţei. Au fost luate măsuri de igienizare, iar activitatea de judecată nu este afecată.
Potrivit unui comunicat de presă al Tribunalului Buzău, trei persoane din cadrul instanţei au fost confirmate cu Covid 19. Au fost luate măsuri de igienizare a tuturor spațiilor din sediul instanței, precum şi măsuri de carantinare a contacților direcți.

„În vederea evitării riscului de răspândire a virusulul SARS-CoV-2, pentru a asigura sănătatea justițiabililor precum şi sănătatea şi securitatea în muncă a personalului instanței, dar şi pentru o bună desfăşurare a activității de judecată, vă înştiințăm că în cauzele în care prezența personală nu este necesară, justițiabilii au posibilitatea de a solicita judecata cauzei în lipsă, actele de procedură urmând a fi comunicate prin mijloace electronice”. se arată în comunicatul de presă al Tribunalului Buzău.
Astfel, potrivit reprezentanţilor Tribunalului activitatea de judecată nu este în prezent afectată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ