CREŞTE ALARMANT NUMĂRUL DE CAZURI DE COVID 19

0
12

Record absolut de infectări cu Covid 19, la nivel naţional. Autorităţile sanitare au raportat 6 481 de cazuri noi, înregistrate în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr, de la debutul pandemiei. Şi în judeţul Buzău evoluţia este alarmantă. Conform datelor oficiale au mai fost confirmate 61 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2.
Buzăul se confruntă cu o nouă creştere a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ, au mai fost confirmate 61 cazuri noi. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 18 și 87 de ani. În acelaşi timp, România a înregistrat o adevărată explozie a cazurilor de Covid 19. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.
Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la o mie de locuitori, este la nivelul judeţului Buzău, de 1,04. Din acest punct de vedere, Buzăul stă, relativ bine comparativ cu alte judeţe ale ţării unde coeficientul a trecut de 4 la mia de locuitori.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ