Crimă înfiorătoare la Cilibia! Și-a ucis concubina din gelozie

0
263

Întreaga comunitate din Cilibia este socată. Un bărbat din comună si-a ucis concubina cu o lovitură de topor si una de cutit iar apoi a stat lângă cadavru în casă timp de patru zile. Crima s-a produs la doar câteva sute de metri de sediul postului de politie din localitate fără ca nimeni să bage de seamă. Vecinii au dat de veste autoritătilor după ce au constatat lipsa femeii.
Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Cilibia și-a ucis concubina
în vârstă de 56 de ani cu bestialitate folosind un topor și un cuțit. După ce a comis fapta, bărbatul s-a comportat de parcă nimic nu s-ar fi întîmplat. A mers la magazin, s-a întâlnit cu sătenii, jovial a răspuns de fiecare dată la saluturi. Timp de patru zile buzoianul a stat cu cadavrul în casă pînă când oamenii din comună au devenit suspicioși constatând dispariția femeii.
Sătenii sunt de părere că bărbatul și-a ieșit din fire și a omorât-o din gelozie. Locuiau împreună de aproape doi ani însă niciodată buzoianul nu s-a manifestat violent. Sătenii spun că totusi au observat o stare psihică proastă a vecinului lor în momentul în care refuza să își ia tratamentul medicamentos.
Seara trecuta, la fața locului a ajuns o echipă de criminaliști coordonați de un procuror. Bărbatul a fost încătușat și reținut iar oamenii legii continua cercetarile.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ