CRIMĂ PE STRADA MĂRĂŞTI

0
219

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost ucisă în această dimineață de soţul său, într-o locuinţă de pe strada Mărăşti, din Buzău. Crima a fost anunţată de un vecin, unui echipaj de la Poliţia Locală ce se afla în apropiere, apoi, prin numărul de urgenţă 112 au fost alertate echipe de criminalişti de la Parchet şi Inspectoratul de Poliţie.

Din primele informaţii, oferite de anchetatori la faţa locului, reiese că bărbatul, în vârstă de 58 de ani şi-a înjungiat mortal soţia, apoi a încercat să se sinucidă. Rănile pe care şi le-a provocat cu un cuţit au fost însă superficiale şi nu i-au pus viaţa în pericol.

Femeia locuia singură de puţină vreme, cu chirie, într-o casă de pe strada Mărăşti. Potrivit primelor informaţii, ea era despărţită de aproximativ o lună de zile de soţul său. Împrejurările în care a avut loc crima nu sunt încă foarte clare, detaliile urmând să fie aflate în cursul anchetei. Se ştie însă că bărbatul nu era băut atunci când şi-a înjunghiat soţia. El a fost ridicat de poliţişti şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău pentru a fi audiat.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ