CRIZA DEȘEURILOR NU S-A ÎNCHEIAT LA BERCA

0
83

Prefectura se implică
Primarul comunei Berca se așteaptă din nou la o perioadă în care operatorul de salubritate nu își va onora contractul, iar deșeurile vor rămâne neridicate. În urma apelului făcut de către primar, prefectul județului Buzău a declarat că se va implica, astfel încât să fie găsite soluții pentru rezolvarea problemei cât mai urgent.
Timp de 9 zile gunoiul nu a fost ridicat de firma de salubritate în 8 sate din comuna Berca. Situația a apărut după ce autospecialele s-au defectat. Ulterior, operatorul a primit un avertisment din partea Primăriei Berca, iar deșeurile au fost în cele din urmă colectate. Situația este departe de a fi rezolvată, iar la finalul săptămânii administrația locală se așteaptă din nou ca deșeurile să rămână necolectate.
În urma unui apel făcut de Primăria Berca, Prefectura Buzău a anunțat că se va implica în rezolvarea problemei.
Contractul primăriei Berca cu firma de salubritate urmează să expire în următorii doi ani și jumătate. Primarul a mai precizat că operatorul a motivat întârzierile privind colectarea deșeurilor prin faptul că cele trei autospeciale s-au defectat, dar situația nu mai poate fi tolerată.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ