CRUCEA ROŞIE BUZĂU, FĂRĂ BANI DE FACTURI

0
44

Pandemia a sistat singura activitate a Crucii Roșii Buzău care aducea un venit sigur în bugetul filialei. Regulile impuse de autorităţi pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus au făcut ca desfășurarea cursurilor de prim ajutor să fie sistate. Lecțiile oferite de personalul de la Crcea Roșie reprezentau sigura sursă de venit. În lipsa lor, filiala de la Buzău se află, la începutul anului, în imposibilitatea de a-și plăti facturile lunare.
Au ajutat mii de oameni sărmani , au luptat în lini întâi alături de cadrele medicale , au împărțit mii de măști de protecție și alimente, fiind un aliat de nădejde în lupta împotriva Covid-19 . Este vorba despre personalul de la Crucea Roșie Filiala Buzău. Pentru ei , anul 2020 și începutul anului 2021 reprezintă o luptă continuă de supraviețuire.
Singura sursă de venit erau cursurile de prim ajutor pentru angajaţi din întreprinderi și instituții , pentru cursanții de la școlile de șoferi, cadrele didactice din școli și licee și cetățenii dornici să acorde ajutor în caz de accidentări.
Potrivit legii, în instituțiile expuse riscului de accidentare cursurile de prim ajutor pentru personal sunt obligatorii, iar Crucea Roșie are acreditare recunoscută internaţional pentru a le organiza .

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ