CU OCHII PE VITEZOMANI

0
63

Acțiune de amploare a polițiștilor de la Rutieră, pe toate drumurile naționale care tranzitează județul Buzău. Toate radarele poliției au fost scoase în teren și au fost țintite către șoferii care nu respectă limita legală de viteză. În doar o oră, peste 10 vitezomani au fost sancționați de oamenii legii.

Viteza rămâne principala cauză a producerii accidentelor pe șoselele din județul Buzău. La finalul săpătmânii, traficul se aglomereză și din dorința de a ajunge cât mai repede la destinație, șoferii uită de regulile de circulație. Pentru a preveni evenimentele nedorite, polițiștii de la Rutieră au ieșit astăzi în trafic și au sancționat conducătorii auto prinși cu viteze peste limitele legale.

Acțiunea polițiștilor de la Rutieră va continuă pe tot parcursul acestui final de săptămână. Radarele vor acționa în cascadă, pe toate șoselele din județ pentru a identifica vitezomanii. De altfel, viteza rămâne în topul celor mai întâlnite abateri comise de către conducătorii auto.

Polițiștii acționează permanent pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză, punând în pericol siguranța pe drumurile publice.

(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ