Cu și fără certificat la Compania de Apă

0
22

Ghișee puse la dispoziție pentru buzoieni
Începând din această săptămână, buzoienii care își doresc să acceseze Biroul Unic al Companiei de Apă sau compartimentele de relații cu publicul o vor putea face doar în baza certificatului verde. Reprezentanții operatorului economic au anunțat însă că va exista și un punct de lucru la care vor avea acces cetățenii care au refuzat vaccinarea.
Compania de Apă informează că activitatea de relaționare cu clienții se va realiza, în intervalul orar 08:00 – 16:00, respectând hotătârile autorităților. Accesul va fi posibil în cadrul Biroului Unic doar pentru persoanele vaccinate.
Buzoienii care au refuzat vaccinarea au totuși posibilitatea de a se adresa angajaților operatorului economic prin intermediul unui ghișeu aflat la intrare.
Reprezentanții companiei recomandă în această perioadă, tuturor clienților, indiferent dacă dețin sau nu un certificate verde, să se adreseze angajaților, în măsura posibilităților prin intermediul instrumentelor online sau prin telefon.
Clienții se pot adresa Companiei de Apă la numărul de call-center 0238.938 sau pot accesa site-ul operatorului economic www.cabuzau.ro

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ