Cu uniforma de poliție la OSIM

0
135

Poliția Română depre Poliția Locală
Un fost inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău atrage atenția Ministerului Afacerilor Interne vizavi de uniforma de polițist. “Nu au fost în stare să înregistreze uniforma de poliție la OSIM”, a precizat fostul comisar șef , care a mai adăugat că din acest motiv iau naștere foarte multe confuzii.
Zeci de mașini ale Poliției Locale putem surprinde în trafic pe teritoriul țării având inscripții similare cu cele ale Poliției Române. Asemănări între cele două structuri pot fi observate și pe uniformele angaților astfel încât nu de puține ori se nasc confuzii. Un fost inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău a atras atenția Ministerul Afacerilor Interne cu privire la uniforma polițiștilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Română care ar trebui să fie înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci.
Vizavi de activitatea Poliției Locale, sindicatele din Poliția Română sunt de părere ar trebui să i se ofere un spectru mai larg de atribuții astfel încât specialiștii structurilor MAI să se ocupe de dosare cu un grad înalt de complexitate.
Recent primarul Clujului, Emil Boc a mers mai departe cu proiectul Poliției Locale susținând că și-ar dori să aibă în subordine și polițiștii rutieri alături de cei de la Ordine Publică din cadrul MAI.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ