Culturi agricole de renume sprijinite financiar în 2023

0
11

Direcția Agricolă anunță unde vor fi investiți cei mai mulți bani
Și în anul 2023, Direcția Agricolă Buzău pariază pe programele care au atras în județul Buzău în ultmii ani numeroase fonduri pentru dezvoltarea unor culturi cum ar fi spre exemplu cea de tomate. Producătorii agricoli din România vor fi susținuți printr-un program guvernamental să cultive în continuare tomate în spații protejate sere și solarii, astfel încât să asigure necesarul de consum intern din producția autohtonă, cu precădere în perioadele de extrasezon.
Având în vedere că județul Buzău este fruntaș la producția de usturoi și în acest an vor exista fonduri suficiente pentru toți cei care vor să investească în această cultură. Totodată, Guvernul va aloca bani și în sectorul zootehnic.
Prezent săptămâna trecută la Buzău, ministrul Agriculturii Petre Daea a declarat că în următoarea perioadă se vor face eforturi astfel încât importante sume de bani să fie investite în România. Totodată vor exista schimbări majore în ceea ce privește depunerea unor proiecte sau acordarea unor ajutoare financiare.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ