Cum a distrus administrația, sistemul termic

0
14

Un fost viceprimar vorbește despre ce a fost și ce a mai rămas…
Fostul viceprimar al municipiului Buzău, Fănică Bârlă a făcut o radiografie a activității actualei administrații locale. O administrație care a îngropat un sistem termic modern și care a inaugurat ronduri cu un avion și o locomotivă.
Fănică Bârlă, fostul viceprimar al municipiului Buzău a vorbit pe larg despre proiectele care sunt derulate la acest moment în municipiul Buzău. O radiografie la rece, realizată în paralel cu investițiile pe care vechea administrație le-a derulat. Potrivit acestuia, actuala conducere a primăriei a făcut greșeli impardonabile în momentul în care a luat decizia ca sistemul centralizat de furnizare a căldurii să fie tras pe linie moartă.
Există și investiții pe care Primăria Buzău le-a făcut și care au adus un plus de valoare orașului dar în perspectiva fostului viceprimar, au constat mult prea mult.
Cât privește lucrările de infrastructură, fostul viceprimar Fănică Bârlă a declarat că sunt de bun augur în schimb și aici au fost făcute greșeli care din fericire au fost ulterior remediate.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ