Cum vor decurge festivitățile la început de an școlar

0
19

Nu vor trebui să depășească o oră și jumătate
Festivitățile care se vor organiza cu prilejul debutului noului an școlar vor fi organizate la nivelul tuturor unităților de învățământ, au dat asigurări reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău. Participarea părinților la ceremoniile de deschidere va fi condiționată de purtarea măștilor de protecție.
Părinții vor putea asista la ceremoniile de deschidere a noului an școlar, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Buzău. Festivitățile se vor derula în anumite condiții. Spre exemplu durata lor nu va trebui să depșească mai mult de o oră și jumătate.
Pentru a evita aglomerația, reprezentanții inspectoratului recomandă celor care vor da curs festivităților prilejuite de deschiderea noului an școlar să țină cont de distanțarea socială.
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a declarat recent că la nivelul școlilor se vor organiza ceremonii de începere a noului an școlar în situația în care deja la nivel național, în ultimul timp s-au desfășurat activități cu o participare de sute sau chiar mii de persoane.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ