CUPA CARTIERELOR 2017! Înscrierile se încheie pe 7 iulie

0
246

Stadionul „Cornel Negoescu” va găzdui în acest an cea de-a noua ediţie a Cupei Cartierelor la fotbal, întrecere organizată de Poliţia de Proximitate, alături de Consiliul Judeţean Buzău. Înscrierile au început deja şi se încheie pe 7 iulie, dată la care va debuta competiţia organizată de poliţiştii buzoieni. Tragerea la sorţi va avea loc pe 7 iulie, de la ora 15:00, și tot atunci va fi anunţat şi programul competiţional.
Cupa Cartierelor 2017 va fi organizată pe trei categorii de vârstă. Prima este dedicată tinerilor de 16 ani, născuţi în anul 2001 sau mai mici; a doua celor de 20 de ani, născuţi în anul 1997 şi mai mici; iar ultima seniorilor, născuţi în anul 2003 şi mai mari.
Echipele vor fi formate în funcţie de cartierul în care domiciliază participanţii, cu maxim două excepţii. Pot participa şi instituţiile de învăţământ din judeţ, fără Liceul cu Program Sportiv – clasa de profil vocaţional fotbal. Meciurile categoriilor 16 şi 20 de ani se vor disputa pe stadionul „Cornel Negoescu”, care beneficiază de o suprafaţă de joc sintetică, în timp ce seniorii vor evolua pe un teren sintetic de dimensiuni reduse. Finalele vor avea loc pe stadionul „Gloria”.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ