CUPA MONDIALĂ LA BUZĂU! Sala Sporturilor va găzdui CM de Kyokushin Karate

0
99

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” revine în circuitul competiţiilor internaţionale cu o întrecere la care vor lua parte peste 300 de sportivi, din opt ţări. Pe 1 iulie, cel mai mare stabiliment sportiv acoperit din judeţ va găzduit Cupa Mondială All Kyokushin Karate, întrecere care se va bucura de prezenţa unor senpai de renume internaţional.
Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău va găzdui Cupa Mondială All Kyokushin Karate, întrecere care se află la cea de-a doua prezenţă la Buzău, după ediţia din 2015. Anul acesta vor fi peste 300 de participanţi din opt ţări.
Aşteptările organizatorilor de la această ediţie sunt foarte mari, chiar dacă numărul de participanţi este mai mic decât cel al ediţiei din 2015.
Organizatorii au pregătit o sumedenie de surprize, atât participanţilor, cât şi spectatorilor prezenţi în Sala Sporturilor. Întrecerea este programată să înceapă la ora 9 dimineaţa şi se va încheie doisprezece ore mai târziu, cu „Sayonara Party”, festivitatea de închidere a turneului mondial.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ