„Cupa Presei la tir”, organizată sub egida „Ziua Poliţiei Române”

0
167

Jurnaliștii au folosit noile pistoale Beretta
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a organizat „Cupa Presei la TIR”, concurs ce se înscrie în seria manifestările ocazionate de sărbătorirea Zilei Poliţiei Române. Înainte de a începe concursul, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale le-au prezentat jurnaliștilor diferite tehnici de tragere.
15 reprezentanţi ai mass-media locale şi corespondenţi ai presei centrale și-au arătat îndemânarea pe aliniamentul de tragere, printre ei și unul dintre jurnaliștii TV Buzău.
La categoria jurnaliste, prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Carpen Ioana (reporter Focus Tv), urmată de Tabără Olimpia (editor video CampusTv) și Barbu Cristina (realizator emisiune TvSudEst). La categoria jurnalişti, pe primul loc, având același punctaj, s-au clasat Bonciu Adrian (reporter Antena3-CNN) și Martin Lucian (regizor emisie Campus Tv), urmați de Dinu Cosmin (reporter MediaTAs)
Din pricina pandemiei, Cupa Presei la tir a fost întreruptă dar tradiția a fost reluată în acest an.
În același timp s-a desfăşurat şi concursul de tir și traseu aplicativ la care s-au întrecut 10 echipe formate din câte 2 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Concursul a fost câștigat de polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, agent principal de poliție Iarca Sorin și agent principal de poliție Băiculescu Marian, urmați de echipajul format din polițiști din cadrul Secției de poliție rurală Ziduri – agent șef principal de poliție Panțuru Nicolae și agent de poliție Radu Valentin, iar locul 3 a fost obținut de către insepctor principal de poliție Cernea Liviu din cadrul Compartimentului psihologic împreună cu agent de poliție Stancu Claudiu din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ