CUPIDON ÎN ACȚIUNE, DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

0
228

Cupidon a avut multă treabă în acest weekend, mai ales dumimică de Ziua îndrăgostiților. Încărcat cu șampanie, tort și declarații de dragoste, mesagerul dragostei, Cupidon, a mers la ușa îndrăgosților pentru a face surprize frumoase.
Așa a început ziua de duminică Simona, o tânără din Buzău. Cu emoție a primit cadourile trimise de Marius, soțul ei, care este plecat în țară cu fiul lor .Pentru că nu a putut fi alături de soție, pentru a sărbători dragostea a ales să îl trimită pe Cupidon. Pe lângă flori, sampanie persoanalizată și tort, acesta a primit și o felicitare .
Însă, cel mai emoționant moment a fost, de departe, mesajul video.
Cupidon a reușit și de acestă dată să își ducă la final sarcina. Curierul îndrăgostiților a făcut multe cupluri fericite. Inițiatoarea ideii este Nicoleta. Povestea a început acum aproximativ un an, la începutul pandemiei de coronavirus.
Ziua Îndrăgostiţilor, Valentine`s Day, şi-a luat numele de la un preot ce a fost martirizat în 14 februarie, 269, după Hristos, de către împăratul Claudius Gothicus. Preotul a fost ucis pentru că ar fi oficiat căsătorii în secret fără ştirea împăratului. De Sfântul Valentin, tinerii transmit mesaje de dragoste prin SMS, pe facebook…sau prin curier.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ