Daruri din suflet pentru oameni

0
13

O campanie plină de surprize
Zeci de familii din comuna Pănătău au primit cadouri în prag de sărbători din partea unui grup de oameni cu suflet mare sprijiniți de un antreprenor buzoian. Membrii Asociației AECTS PRO Media Buzău s-au deplasat în zonele greu accesibile pentru a oferii copiilor și vârstnicilor un dram de bucurie. În schimbul gestului, oamenii cu care soarta nu a fost deloc darnică le-au oferit zâmbete și calde îmbrățișări.
Sărbătorile de iarnă, mai mult ca niciodată trebuie să ne apropie indiferent de cât de înalte sunt zidurile. Nici măcar distanțele lungi sau culmile munților nu trebuie să oprească motivația de a face bine, de a da o mână de ajutor celor apropiați și mai cu seamă oamenilor care se confruntă cu probleme. Un grup de buzoieni inimoși din cadrul Asociației AECTS PRO Media Buzău sprijiniți de un antreprenor cunoscut din județul Buzău au decis în prag de Crăciun să pună câteva zâmbete pe fețele mai multor familii din comuna Pănătău. Au plecat la drum cu zeci de pachete pline cu dulciuri și alimente iar răsplata a fost una pe măsură. Zâmbetele celor mici au fost de neprețuit.
Mulțumirile au fost din suflet iar cadourile primite de familiile care au primit vizita generoșilor buzoieni le vor face cu siguranță sărbătorile ceva mai fericite.
Pentru că au fost impresionați de situația unui bărbat care locuiește în vecinătatea Drumului Național 10, buzoienii care au plecat la drum încărcați cu daruri au ales să îi facă și acestuia o surpriză.
Nu este pentru prima oară când Asociația AECTS PRO Media Buzău desfășoară astfel de campanii menite să aducă lumină și un strop de bucurie în casele buzoienilor, în prag de sărbători.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ