DARURI PENTRU COPIII DE LA SPITALUL JUDEȚEAN

0
35

Moș Crăciun a ajuns la copiii internaţi în Secţia Pediatrie şi Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean Buzău. Moșul încărcat cu daruri a fost trimis de Consiliului Judeţean Buzău. Sacoșe pline cu dulciuri au adus bucurie celor 17 copii aflaţi în cele două secții.
Pandemia de coronavirus a împiedicat anul acesta, angajații Consiliului Judeţean să ajungă la copiii internați la Spitalul Județean . Cu toate acestea, Moş Crăciun i-a făcut fericiţi pe copiii aflaţi în spital, la secţia Pediatriei și Chirurgie Pediatrică.
„Doresc să mulţumesc domnului preşedinte, Petre Emanoil Neagu, pentru că este alături de noi şi în acest an, cu toate restricţiile impuse de pandemie, şi ne bucură faptul că putem aduce zâmbete pe chipurile micuților internaţi în spital. Sărbători cu bine, tuturor !” La mulți ani !
În perioada Sărbătorilor de iarnă, reprezentanţii Consiliului Judeţean obişnuiau să meargă cu daruri la copiii bolnavi, internaţi la Spitalul Judeţean. Acest lucru nu a mai fost posibil anul acesta, din motive de siguranţă sanitară, motiv pentru care Moş Crăciun a fost delegat să meargă singur cu cadouri pentru cei mici. Moșul va continua să ofere cadouri tutuor celor care vor ajunge la Spitalul Județean Buzău pe tot parcursul lunii decembrie.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ