DE CE SĂ FURI UN SEMAFOR?

0
25

Poliţia şi Parchetul au în lucru un caz aparent simplu, dar care ridică multe semne de întrebare. Organele de anchetă s-au sesizat şi au demarat cercetări serioase după ce un semafor mobil, ce semnaliza nişte lucrări la drumul principal din comuna Beceni a fost furat. Bănuit de furt este un cetăţean din localitate, care a şi a fost reţinut, iar acum, are de răspuns la mai multe întrebări.
Ştirea zile vine de la Beceni, unde un localnic a ajuns în arestul Poliţiei, după ce a furat…un semafor. Isprava pentru care omul a fost dat pe mâna procurorilor, pare să fie inspirată de un gălăţean, dat în vileag într-o postare satirică a celor de la site-ul Times News Roman, care au relatat un caz asemănător, cu titlul: “Ingenios! Un român a furat un semafor şi acum trece strada pe unde vrea el”.
Ca şi în cazul de mai sus, omul nostru a furat un semafor temporar, instalat pe timpul lucrărilor la drumul ce trece prin comună, drept pentru care ne aşteptam la o mărturisire de genul: „Era un semafor de-ăla, temporar, care se pune când e câte o lucrare pe o bandă a drumului să organizeze traficul. Mi-am dat seama că e inutil, oricum nu lucra nimeni la drum, erau doar muncitorii acolo să dirijeze. Am așteptat când au plecat la pauza de masă aia de prânz, de 6 ore și l-am luat. Acum drumurile mele sunt mai ușoare”
Ei, nu a fost deloc aşa! Băgat în anchetă de oamenii legii din comună, săteanul din Beceni n-a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că a vrut să imite “aroganţa” celui care a furat un semafor și acum poate trece strada pe unde vrea. El a dat cu “subsemnatul” şi a scris că de fapt l-a interesat doar acumulatorul semaforului… tocmai bun, probabil, pentru a alimenta caii putere de la căruţa personală.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ