DE LA O ȚIGARĂ

0
32

Un moment de neatenție a fost suficient pentru ca totul să se transforme într-o tragedie. Vorbim despre un incendiu care s-a produs joi seară, într-un apartament din localitatea Sărata Monteoru, în urma căruia o femeie de 52 de ani a murit intoxicată cu fum, iar mama acesteia, în vârstă de 72 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la spital.  Pompierii au intervenit cu două autospeciale, una de la Buzău, iar cealaltă de la Pietroasele, iar în 40 de minute au lichidat incendiul. Abia atunci s-a descoperit trupul carbonizat al unei persoane.

Tragedia s-a produs în jurul orei 19.00. Femeia de 52 de ani se afla în pat, iar la un moment dat, a scăpat țigara aprinsă, care a declanșat incendiul. Un vecin a simțit miros de fum din apartamentul în care locuiau cele două femei. A intrat în imobilul acestora, moment în care flăcările s-au extins rapid și au cuprins o suprafață de aproximativ 50 de mp, din imobil. Omul spune că victima nu avea nicio șansă să mai fie salvată, aceasta având multiple arsuri pe corp.

 

Bărbatul spune că bătrâna a scăpat cu viață pentru că în momentul în care a izbucnit incendiul s-a ascuns sub pat.

Bătrâna a fost adusă la spital în comă, iar la acest moment ea este internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Medicii sunt însă rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

La locul nenorocirii au venit criminaliștii precum și o echipă de la societatea de furnizare gaze. Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, unde medicii vor stabili exact cauza decesului pe baza autopsiei. Oamenii spun că cele două femei – mama și fiică- erau foarte bolnave și abia se mai puteau deplasa. Nu aveau venituri proprii și își duceau traiul de la o zi la alta. Bătrâna mai avea un băiat care era plecat la muncă în Italia și care le trimitea bani pentru a le ajuta. Acum, bărbatul trebuie să revină în țară pentru a-și înmormânta sora. Aceasta ar fi al doilea deces în familie, la doar două săptămâni de la moartea concubinului femeii de 52 de ani.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ