DE SĂRBĂTORI, FĂRĂ TÂRG ŞI ORĂŞELUL COPIILOR

0
167

Sărbători de iarnă cum nu s-au mai întâlnit, la Buzău. Măsurile de distanțare fizică, impun autorităților anularea evenimentelor cu ocazia sfârșitului de an. Târgul de Crăciun din centrul oraşului, nu va mai fi organizat în acest an. Nici Orășelul Copiilor, nu va mai încânta privirea celor mici. 2020 este anul în care aproape toate târgurile, festivalurile și evenimentele cultural artistice , au fost anulate.
Este anul în care buzoienii au fost nevoiţi să și ia gândul de la o vată pe băţ , cumpărată din Dragaică, sau cele mai bune produse tradiționale oferite în cadrul Târgului Toamna Buzoiană. Nici locuitorii din comunele judeţului nu au mai avut parte de un mic, o bere și muzică, în cadrul festivalurilor. Din păcate, anul 2020 se încheie tot în același ton. Tradiționalul Orășel al Copiilor nu se va mai deschide. Nici Târgul de Crăciun , unde se găseau cele mai bune produse autentice românești nu își va deschide porțile, iar patinoarul în aer liber, mult iubit de copii, nu va mai fi instalat pe Platoul di Piaţa Dacia.
Cu toate acestea, autoritățile încearcă să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în oraș. Piața Daciei și cele mai mari străzi din oraș vor fi împodobite de sărbătoare cu ghirlande și luminițe frumos colorate. De asemenea, aleea principală din Parcul Crâng , va fi animată cu diferite figurine inspirate din basme și desene animate.
Așadar, începând cu 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, Buzăul va străluci în haine de sărbătoare .

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ