Decembrie, luna revoluționarilor

0
38

“Vom lupta așa cum am luptat și până acum”
În acest an se împlinesc 32 de ani de la Revoluție dar rănile rămân deschise. Blocul Național al Revoluționarilor din România întrunit la Buzău, a anunțat strategia organizației pentru următoarea perioadă, un plan care vizează protejarea drepturilor celor care au avut de suferit în decembrie’89, concomitent cu aflarea adevărului.
120 de organizații ale revoluționarilor de pe întreg cuprinsul țării s-au aflat la Buzău pentru a discuta pe tema măsurilor pe care le vor lua astfel încât românii care au avut de suferit în urma evenimentelor din 1989 dar și urmașii victimelor să beneficieze de drepturile care li se cuvin.
Decembrie, pentru o parte dintre români reprezintă o lună a represiunilor, o lună a morții încununată de liberare. O liberare de sub un regim dictatorial pe care nimeni, niciodată nu și-l mai dorește. Care este exact adevărul și cine sunt cei care se fac vinovați cu adevărat de dramele petrecute în urmă cu 32 de ani, nu se știe dar cu toate acestea revoluționarii speră într-o dreptate.
Cu ocazia întâlnirii de la Buzău, Blocul Național al Revoluționarilor și-a stabilit liderii. Dorin Lazăr Maior președintele organizației, este secodat de către prim-vicepreședintele Gheorghe Vlase iar în funcția de secretar de stat al revoluționarilor din Guvernul României a fost aleasă Flori Maior.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ