DEPOZIT MODERN INAUGURAT LA BUZĂU (P)

0
139

Firma de curierat Cargus a investit o jumătate de milion de euro
Cargus, companie de curierat, activă pe piață de 30 de ani a deschis un depozit standardizat, modern, la Buzău în urma unei investiţii de 500 000 de euro. Noul depozit are la bază un concept adaptat pentru industria de curierat şi poate susţine o creştere suplimentară a volumului. Sunt menţinute, în acelaşi timp, cele mai înalte standarde de calitate pentru serviciile oferite clienţilor.
Depozitul de la Buzău, inaugurat astăzi, este construit în zona industrială a municipiului şi are o suprafaţă operaţională de peste 1 300 de metri pătraţi la care se adaugă spaţiul de birouri.
Structura include, de asemenea un punct Ship & Go, conceptul Cargus creat ca opţiune integrată de livrare la domiciliu pentru clienţi.
Aproximativ 50 de curieri acoperă, zilnic rute din Buzău şi zone limitrofe judeţului.
Depozitul din Buzău a presupus o investiţie de 500 000 de euro, care include execuţia proiectării şi capabilităţile tehnice care permit eficientizarea eficientizarea operaţiunilor. Noul depozit se află în zona periferică a Buzăului, având acces rapid atât la oraş cât şi la zonele pe care le deserveşte.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ