DEPUTATUL SEBASTIAN RADU, RĂPUS DE COVID 19

0
65

Este doliu în politica buzoiană. Sebastian Radu, deputat PSD şi fost viceprimar al municipiului Buzău, a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un spital din Germania, după ce fusese infectat cu SARS-CoV-2, iar starea sa se agravase în doar câteva zile.
La începutul lunii noiembrie, deputatul Sebastian Radu a fost confirmat cu COVID-19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală. A fost internat la Spitalul Judeţean din Buzău, de unde a fost transferat în Capitală şi intubat. Ulterior, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, a fost trimis în Germania, la începutul acestei săptămâni. Tot acolo, politicianul a şi decedat. În Germania, urma să facă un transplat de plămâni, însă inima lui a încetat să mai bată în noaptea de marţi spre miercuri.
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a transmis miercuri dimineaţă, condoleanţe familiei lui Sebastian Radu, bun prieten al său.
“Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.
Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!
Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi.”, a scris preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Un mesaj de condoleanţe a transmis pe reţeaua de socializare şi liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

“Luptele politice se sting în fața unor tragedii. Sebastian Radu, deputat PSD, s-a stins în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viața. Sebi a pierdut lupta cu virusul, care a doborât o lume întreagă.
Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să te odihnească în pace, distinse domn!” a scris Gabriel Avrămescu.

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău, iar din 2016 era deputat și este membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților. Sebastian Radu avea 49 de ani şi avea doi copii.

Dumnezeu să-l odihnească!

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ