DEPUTATUL ȚEPELUȘ, ATAC LA GUVERNAREA LIBERALĂ

0
47

“Strategia PNL, ghinionul României”
Laurențiu Țepeluș, deputat în circumscripția electorală 10 Buzău, consideră că guvernul liberal se ocupă doar de alegerile interne, în situația în care România este lovită de furtuni, inundații, creșteri de prețuri, efectele devastatoare ale pandemiei și o economie din ce în ce mai slăbită.
“Covid19 face ravagii? PNL consideră că nu e niciun pericol, facem alegeri. Se preconizează valul 4? Suntem ocupați cu alegerile, oricum pandemia e în vacanță de vară. Casele oamenilor sunt distruse de ape? Nu ne interesează, facem alegeri, ministrul Afacerilor Interne candidează la Sălaj, nu are timp de cei loviți de urgiile naturii”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă, deputatul de Buzău, social-democratul Laurențiu Țepeluș.
Potrivit parlamentarului buzoian, guvernul nu a reușit să rezolve problema recalculării pensiilor în schimb cabinetul premierului Florin Cîțu se ocupă de strategii și răfuieli politice interne. Din acest motiv, PSD solicită primului ministru demisia.
“…se fac strategii pentru răfuieli politice. Strategii în care se denigrează instituții de presă, în care li se cere miniștrilor să lase la o parte domeniile pe care le au în administrare și să vorbească despre cât de frumos și deștept este prim-ministrul Cîțu și alegerile interne din PNL…Poate în loc de candidatura internă, premierul Cîțu ar trebui să ia în considerare demisia din fruntea Guvernului. Asta ar fi singurul lucru fantastic pe care îl mai poate face pentru România”, a subliniat Laurențiu Țepeluș.
Social-democratul a mai transmis faptul că dezastrul cu care românii se confruntă se datorează alianței PNL-USRPLUS, cimentată și la Buzău în urmă cu câteva zile.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ