DEZBATERE PENTRU PATRUPEDE

0
56

Oficialii din Primărie au organizat, astăzi, o dezbatere publică legată de deținerea și creșterea animalelor de companie. Un regulament privind acest aspect a fost întocmit de o echipă de specialiști din Palatul Comunal, însă mai mulți iubitori de animale din municipiu s-au revoltat atunci când au observat că autoritățile le impun un număr fix de animale pe care să le îngrijească. Practic, autoritățile vor ca buzoienii care au în grijă patrupede să fie mai responsabili, să nu le mai hrănească pe domeniul public și nici să le lase să se înmulțească necontrolat. Regulile i-au nemulțumit pe apărătorii drepturilor animalelor.

Pentru a lămuri mai mule aspecte, responsabilii din Primărie au decis să organizeze astăzi o dezbatere publică, la care să participe iubitori de animale, precum și reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale. Aproape 15 persoane au răspuns prezent invitației municipalității și au adus mai multe amendamente regulamentului privind deținerea, creșterea și întreținerea câinilor și ori a celorlalte animale.

 

Reprezentanții Primăriei au adunat toate sugestiile venite din partea iubitorilor de animale și cele care îndeplinesc condițiile legii vor fi cuprinse în regulamentul privind deținerea și creșterea patrupedelor.

Toate aceste noi reguli vor fi obiectul unui proiect de hotărâre ce va fi supus votului într-una dintre ședințele Consiliului Local Municipal.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ