Din nou scandal la Nehoiu

0
3734

Peste 200 de angajați au ieșit în stradă
Protest de amploare al salariaților de la fabrica de mobilă Nikmob din orașul Nehoiu. Angajații își cer în continuare drepturile restante, neachitate din luna aprilie și bonurile de masă. Astăzi peste 200 de angajați ai fabricii s-au întâlnit cu mai mulți reprezentanți sindicali de la care au așteptat soluții de ieșire din criză. Oamenii au stigat împotriva conducerii și l-au tras la răspundere pe unul dintre directori.
Peste 200 de angajați ai fabricii de mobilă Nikmob din orașul Nehoiu au luat cu asalt conducerea fabricii de mobilă. Oamenii au ieșit în curtea societății, au întrerupt activitatea într-o încercare disperată de a convinge administrația firmei să le achite salariile. Nu și-au mai primit banii din luna aprilie și nici bonurile de masă. În curtea fabricii și-a făcut apariția și un reprezentant al consiliului director care a fost asaltat de angajați.
La protest au luat parte și membrii sindicali care le-au promis angajaților că îi va sprijini în demersul de a recupera fiecare dintre ei drepturile salariale. Anterior, pentru a stinge conflictul de muncă, conducerea fabricii le-a oferit muncitorilor câte 200 de lei din salarii și promisiunea că societatea va fi preluată de către un alt investitor. A fost cel de-al patrulea protest organizat din luna mai și până acum.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ