DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ, REORGANIZATĂ

0
94

Directia de Asistentă Socială care functionează în subordinea Primăriei se reorganizează. Consilierii locali au votat, astăzi, modificare organigramei si a numărului de personal, iar acum toate centrele sociale sunt prinse sub aripa institutiei-mamă. Va exista un singur director, iar cei care au ocupat până acum funcții de conducere, vor deveni sefi de centre.

Reorganizarea Direcției de Asistență Socială a devenit, de astăzi, oficială. Anunțată în urmă cu câteva luni de primarul Constantin Toma, comasarea instituțiilor sociale a fost votată de către aleșii locali. Potrivit noii organigrame, vor dispărea şi câteva posturi de directori şi şefi de servicii. Direcţia de Asistenţă Socială preia în structura sa Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice “Al.Marghiloman”, Centrul de zi şi de noapte pentru persoanele fără adăpost şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare ”Speranţa”.

Direcția de Asistență Socială a devenit acum una dintre cele mai mari instituții din subordinea Primăriei. În cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi au fost semnalate și mai multe probleme înregistrate în centrele sociale. Tocmai de aceea, primarul Constantin Toma a anunțat că intenționează să construiască un nou centru pentru bătrâni și se află în căutarea unui spațiu adecvat.

Noul centru pentru bătrâni ar urma să fie construit din fonduri proprii sau în urma contractări unor credite, mai ales că, în prezent, nu se mai pot accesa bani europeni pentru astfel de investiții. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ