DNA Ploiești a clasat dosarul “asfaltărilor”

0
7

Lucrările de infrastructură continuă
Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că procurorii DNA Ploiești au clasat dosarul în care erau cercetate presupuse fapte de fraudă în legătură cu fondurile europene utilizate pentru reabilitarea arterelor Unirii, Transilvaniei și Industriilor.
Procurorii anti-corupție de la Ploiești au clasat dosarul prin intermediul căruia încercau să constate dacă în timpul lucrărilor de reabilitare a străzilor Unirii, Transilvaniei și Industriilor susținute prin fonduri europene, au fost săvârșite acte de natură penală. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Buzău Constantin Toma care a subliniat că se va îndrepta împotriva persoanei care a făcut sesizarea către procurori, demers ce a condus la deschiderea anchetei.
Prin urmare, finanțarea lucrărilor nu va fi întreruptă iar lucrările de infrastructură rutieră vor continua.
Primăria Municipiului Buzău desfășoară un proiect de anvergură cu finanțare europeană care face referire la reabilitarea infrastructurii rutiere din oraș. Totul a plecat din momentul în care Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR) aflată în subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale și Administraţiei Publice a anunțat că a suspendat plățile pe motiv că sunt suspiciuni de fraudă cercetate de organele penale.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ