DOAR DOI MEDICI LA MII DE CADRE M.A.I.

0
224

Decesul subit produs în urmă o săptămână a tânărului polițist angajat la postul de poliție Racovițeni, agentul Cătălin Motoașcă, în vârstă de 35 de ani, scoate la lumină o problemă cu care se confruntă de ceva timp angajații și pensionarii din instituţiile buzoiene aparţinând de Ministerul Afacerilor Interne.

Comisarul șef în rezervă Ion Marin atrage atenția asupra faptului că, la acest moment, în cabinetul medical din cadrul   Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, doar doi medici trebuie să asigure serviciile medicale pentru cadrele aparţinând de MAI .

Fostul inspector-şef al IPJ Buzău a mai adăugat că, din cauza volumului mare de muncă și mai ales al stresului, tot mai mulți polițiști suferă de diabet. El a adăugat că, de-a lungul timpului, s-au făcut numeroase solicitări către guvernanți pentru a declara diabetul ca o boală profesională.

Din rezultatele preliminare ale autopsiei, polițistul buzoian Cătălin Motoașcă, în vârstă de 35 de ani ar fi murit ca urmare a unui tromboembolism pulmonar după un preinfarct dus pe picioare. În acest context, comisarul șef în rezervă Ion Marin s-a arătat revoltat de modul în care este tratată sănătatea poliţiştilor, cei care asigură un serviciu public pentru liniştea tuturor cetăţenilor.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ