Doi buzoieni cu dizabilități își unesc destinele

0
66

Nuntă emoționantă în Parcul Tineretului
Doi buzoieni cu dizabilități își unesc destinele în data de 16 iulie . Nunta anului au denumit-o reprezentanții Asociației Îmbunătățirea Vieții din Buzău care, prin eforturile depuse alături de mai mulți sponsori, doresc să le facă celor doi o surpriză de proporții.
O nuntă specială va avea loc la mijlocul acestei luni în municipiul Buzău. Își vor uni destinele Petruș, un bărbat trecut prin încercări grele ale vieții și Luiza, tânăra nevăzătoare care a reușit să demonstreze faptul că într-un cuplu în care există înțelegere și iubire, viitorul poate fi unul frumos. Evenimentul a fost anunțat de reprezentanții Asociației Îmbunătățirea Vieții din Buzău care în perioada 15-16 iulie vor organiza în Parcul Tineretului o acțiune denumită ,,Vaslim la caiace și zâmbim fără limite” dedicată persoanelor cu dizabilități. În cadrul activităților se va desfășura și nunta celor doi buzoieni.
Va fi o nuntă ca în povești iar în ajutorul celor doi buzoieni care au ales să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți au sărit zeci de oameni.
Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sf. Paraschiva iar cei doi vor putea fi văzuți și în Parcul Tineretului.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ