DOI MORȚI, DIN CAUZA NEATENȚIEI

0
46

Doi șoferi și-au pierdut viața într-un accident grav petrecut miercuri după amiază pe Drumul Naţional 1B, între Ploiești și Buzău. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a murit nevinovat după ce un tânăr de 31 de ani ,ce conducea, un autoturism, cu 140 de kilometri pe oră, a intrat în autoutilitara cu care transporta saci cu tărâțe.
Accidentul care s-a produs în apropierea localității Merei, a fost provocat de un șofer de 31 de ani care conducea o mașină împrumută de la un prieten pentru a merge în Ploiești. Nu se știe care este motivul pentru care acesta a ajuns pe contrasens și a intrat în duba care circula regulamentar. În același timp autoutilitara a fost lovită și de mașina care circula în spatele ei. În urma impactului, au murit pe loc șoferul dubei și cel care a provocat accidentul.
În cel mai scurt timp, la locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanțe, o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță S.M.U.R.D. La fața locului, echipajele ISU au găsit două victime inconștiente, încarcerate în interiorul autoutilitarei și a unuia dintre autoturisme. Concomitent cu misiunea de descarcerare a acestora, s-au asigurat măsurile necesare de prevenire a unui incendiu, și au fost decuplate bornele bateriilor celor trei autovehicule implicate. După extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate, acestea, au fost predate echipajelor medicale ale serviciului județean de ambulanță prezente la fața locului.
La locul accidentului a fost adusă o macara pentru a ridica pe platforme mașinile.
Aproximativ trei ore traficul a fost blocat, iar circulația a fost deviată pe rute ocolitoare. Acesta este cel mai grav accident care s-a produs de la începutul anului.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ