DONAȚIE PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN BUZĂU

0
30

O platformă electrochirurgicală de peste 30.000 de euro
Spitalul Județean Buzău a primit o donație deosebit de importantă care va aduce un plus de precizie și siguranță operațiilor chirurgicale laparoscopice. Platforma chirurgicală primită se ridică la o valoare de peste 30.000 de euro, au anunțat reprezentanții celei mai mari unități spitalicești din județ.
Donaţie importantă pentru Spitalul Județean Buzău venită din partea “General Membrane” şi Asociaţiei „CERT-Transilvania”. Prin intermediul campaniei „Dăruieşte o şansă la viaţă”, Secția Chirurgie Generală a fost dotată cu o platformă electrochirurgicală, monopolar bipolar şi sigilare vasculară, în valoare de 158.732.02 lei. Donația a fost posibilă prin implicarea doctorului Răzvan Dedu, medic primar în cadrul Secţiei Chirurgie Generală.
Specialiștii sunt de părere că noua platformă chirurgicală va aduce un plus de precizie și siguranță operațiilor chirurgicale.
Încă de la începutul pandemiei de COVID-19, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a primit numeroase donații, constând în aparatură medicală, materiale sanitare și materiale de protecție pentru personalul medical. Donațiile au venit din partea mai multor societăți comerciale, asociaţii non-guvernamentale sau chiar a unor persoane fizice. Anul trecut, și secția UPU-SMURD a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a primit o donaţie importantă constând într-un ventilator tip Crius V6.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ