Două noi ghișee deschise la Serviciul Permise și Înmatriculări

0
23

Buzoienii vor putea merge și în zilele de sâmbătă
Instituția Prefectului a luat noi măsuri pentru a reduce timpii de așteptare pentru buzoienii care au nevoie de numere provizorii pentru autovehiculele recent achiziționate și pentru cei care trebuie să-și preschimbe permisul de conducere. Instituția a dispus deschiderea a două ghișee la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor care vor funcționa și în zilele de sâmbătă 19 și 26 noiembrie.
La Compartimentul Înmatriculări și Evidența Vehiculelor Rutiere vor fi întocmite, fără a fi nevoie de programare on-line, operațiuni de autorizare provizorie și radieri, iar la Compartimentul Permise de Conducere și Examinări vor fi realizate operațiuni de preschimbare a permiselor de conducere românești.
Programul după care vor fi deschise cele două ghișee în zilele de sâmbătă, în datele de 19 și 26 noiembrie va fi 8.30-14.00.
Având în vedere că nu este nevoie de programare on-line, autoritățile recomandă celor care solicită preschimbarea permisului de conducere să se prezinte cât mai aproape de data expirării documentului, pentru a evita aglomerația. De asemenea, buzoienii trebuie să se prezinte cu taxele plătite, pentru că nu vor putea achita la sediul Serviciului Permise și Înmatriculări contravaloarea permisului de conducere. De la sfârșitul lunii octombrie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău își desfășoară activitatea într-o nouă locație, pe strada Simila nr.19. Adresa în care funcționează serviciul a fost inclusă, recent, și în Google Maps și în aplicația Waze.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ