DR. ADRIAN NEGOIȚĂ, CONDUS PE ULTIMUL DRUM! Pierdere mare în rândul pacienților

0
527

Medicul Adrian Negoiță a fost condus astăzi pe ultimul drum. La funeralii au participat sute de persoane, multe dintre ele cadre medicale, prieteni de-ai doctorului, dar și pacienți. Sunt oamenii cărora le-a salvat viața sau de care avea grijă dându-le sfaturi și tratamentul potrivit. Pentru această categorie, cardiologul Adrian Negoiță avea o grijă aparte. Nu ezita să le ofere mereu informațiile de care aveau nevoie indiferent de starea sa de oboseală. Această dedicare pentru profesia de medic s-a văzut și într-una din aparițiile sale într-o emisiune la TV Buzău.
Medicul Adrian Negoiță a venit să profeseze în Spitalul Județean în urmă cu trei ani și în scurt timp a devenit șeful Secției de Cardiologie. Inițial a profesat la Institutul Fundeni din Capitală, unde a rămas impresionat de numărul mare de pacienți tineri cu afecțiuni cardiace. La un moment dat a decis să revină în orașul în care s-a născut, unde a găsit un număr impresionant de bolnavi ce aveau nevoie de ajutor.
În urma necropsiei, specialiştii au concluzionat că decesul medicului s-a produs în urma unui traumatism prin cădere şi a hemoragiei intracraniene ca efect al loviturii. Cu alte cuvinte, renumitul doctor a pierit în urma unui accident banal produs în propria curte din localitatea Vadu Oii, comuna Gura Teghii. Medicul a căzut pe spate, alunecând pe scări şi lovindu-se cu capul, fie de una dintre scări, fie de bordură în apropierea căreia a fost găsit.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ