Drogați la volan

0
18

Cannabis, cocaină și un cuțit găsite de polițiști în urma unor razii în municipiul Buzău
Pe raza judeţului Buzău au fost desfăşurate razii ce au avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale dar şi prevenirea accidentelor de circulaţie sau a consumului de droguri. Trei indivizi din municipiul Buzău au fost surprinși la volan după ce consumaseră cocaină și cannabis.
Polițiștii rutieri buzoieni au efectuat în ultimele zile 490 de testări cu aparatele etilotest şi drugtest. Trei buzoieni au fost surprinși la volan după ce consumaseră droguri iar într-una dintre mașini a fost găsit un cuțit care a fost indisponibilizat. Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Costeşti au oprit pentru verificări, în localitatea Gherăseni, un tânăr în vârstă de 23 de ani, iar în urma controlului autoturismului a fost depistat un recipient care conţinea substanţe susceptibilie a fi psihoactive, fiind confiscat şi predat Serviciului Combaterea Criminalităţii Organizate.
Poliţiştii au legitimat peste 300 de persoane. De asemenea, poliţiştii rutieri au oprit în municipiul Buzău un tânăr de 20 de ani, din Berca. Din verificări s-a stabilit faptul că individul nu deţinea permis de conducere, autoturismul l-ar fi sustras şi în urma testării cu aparatul etilotest a fost indicat un rezultat de 0.46 mg/l aclool pur în aerul expirat.
Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere. În total au fost întocmite 12 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ