Drum distrus de ape la Cănești! Consiliul Judeţean a trimis drumarii să repare infrastructura rutieră distrusă

0
72

În urma viiturii de seara trecută, Prefectura si Consiliul Judetean Buzău încearcă să stabilească pagubele produse de viiturile din nordul judetului. La Cănesti o portiune dintr-un drum a fost distrusă de ape iar la Vintilă Vodă un pod a fost luat de apă. Drumarii au fost trimisi la faţa locului pentru a repara căile de aces astfel încât circulatia în cele două zone să se desfăsoare în conditii cât mai mai bune.
Un pod din comuna Căneşti a fost înghiţit de ape iar un al drum din comuna Vintilă Vodă a fost distrus. Consiliul Judeţean Buzău a trimis la fata locului, specialişti care să estimeze pagubele provocate. În acelaşi timp, pentru a evita producerea unor accidente în zonă au fost impuse si estricţii de circulaţie.
Totodată, Consiliul Judeţean Buzău a anunţat că drumarii au intervenit încă de aseară pentru a repara infrastructura rutieră afectată.
Un raport final al autorităţilor judeţene vizavi de pagubele produse de viiturile de ieri seară urmează a fi întocmit şi prezentat în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ