DUEL DE 5 STELE ÎN POLIVALENTA BUZOIANĂ

0
168

Joi, ora 18.00: Gloria Buzău – CSM București, în Liga Florilor

7 săptămâni s-au scurs de la triumful handbalistelor buzoiene în finala premiată cu 2 Cupe. Neașteptata înfrângere n-a rămas fără urmări în mentalul bucureștencelor. În debutul sezonului, s-au chinuit cu nou-promovata Știința București, au pierdut la limită în fața fostei campioane iar parcursul din Europa e pe jumătate ezitant.
Gloria are punctaj maxim pe teren propriu chiar dacă la Buzău au venit Bistrița, Rm Vâlcea și Craiova. Întâmplător sau nu, cu o singură excepție, protagonistele duelului de mâine seară au avut același adversare în primele 5 etape.
În plus, combatantele sunt pe primul loc, la egalitate iar cine părăsește terenul învinsă, pierde nu doar șefia clasamentului, ci poate aluneca și de pe podium.
Din păcate, gazdele sunt nevoite să se descurce fără titularele care au făcut diferența în turneul de Cupă de la Brăila. Cât de mult va conta absența interului Zamfirescu, MVP-ul finalei și a Andreei Rotaru – conducătoarea de joc a echipei, vom afla la capătul celor 60 de minute.
Ca să nu rateze prezentarea echipelor, publicul este așteptat, cu cel puțin, o jumătate de oră mai devreme față de ora anunțată în urmă cu câteva zile.
TVR1, postul național care va transmite meciul în direct, i-a încunoștiințat marți dimineață pe organizatori că partida e programată să înceapă de la ora 18.00 și nu 18.30.
Biletele, care se pot cumpăra inclusiv online, costă 30 de lei. Din nefericire, accesul spectatorilor este limitat la numai 50 la sută din capacitatea sălii și este permis doar persoanelor vaccinate anticovid ori care fac dovada că au trecut prin boală.
În ultima confruntare directă de pe parchetul buzoian, cu puțin timp înaintea pandemiei, Cristina Neagu și compania s-au impus la limită, după mari emoții.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ