EVALUARE TRIMISĂ PRIN FAX

0
54

Conducerea Ministerului Educației continuă să le dea palpitații șefilor din învățământul buzoian. După ce în luna august 2017, Florina Stoian a aflat printr-un fax trimis noaptea de către fostul Ministru, Liviu Pop că este demisă de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean, recent, ea a fost anunțată, culmea prin același sistem, de rezultatul Raportului Corpului de Control al ministrului Educației, privind activitatea întregii conduceri a Inspectoratului Școlar Județean. Potrivit acestuia, cele trei șefe ale învățământului buzoian – inspectorul general școlar Florina Stoian și cei doi adjuncți ai săi, Nela Wamsiedel și Daniela Palcău –  au primit punctaje foarte mici.

Șefii din învățământul buzoian au mers marți la Ministerul Educației, unde au discutat cu conducerea instituției. Totodată, vor înmâna personal ministrului contestația la raportul Corpului de Control.

Corpul de control al ministerului Educației a ajuns la Buzău în luna septembrie 2017, la o zi după ce Florina Stoian a avut câștig de cauză în urma acțiunii deschise în instanță, prin ordonanță preşedințială, prin care a cerut să rămână în funcție până când procesul pe care l-a intentat ministerului de resort se va încheia. Cert este că pentru moment nu se pune problema demiterii acesteia precum și a celorlalți adjuncți ai IȘJ Buzău.

Șase dintre inspectorii școlari județeni revocați de fostul ministru al Educației Liviu Pop și repuşi în funcții de justiție au fost anunțați recent că au primit punctaje mici din partea Ministerului Educației. Pe lângă IȘJ Buzău, punctaje slabe au mai primit inspectorii școlari generali din județele Brăila, Mehedinți, Arad, Vrancea și Ialomița.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ