EVENIMENT, ÎN PREMIERĂ, LA MUZEU

0
84

Muzeul Județean le pregăteşte buzoienilor o nouă surpriză. La sfârşitul săptămânii viitoare, în premieră, instituţia va fi gazda unei serii de evenimente cultural-educative și științifice, în cadrul Programului Internațional Noaptea Cercetătorilor Europeni, ediția din anul 2018.
În premieră, Muzeul Judeţean Buzău organizează, în parteneriat cu Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, „Noaptea cercetătorilor europeni”. Este un eveniment internațional cu mare impact atât în rândul instituțiilor de cercetare, cât și în rândul publicului larg. Scopul acestui program, organizat sub coordonarea Comisiei Europene, este acela de a arăta publicului ce înseamnă să fii cercetător.
Tema va fi una comună cercetătorilor, Muzeului Judeţean şi Staţiunii de Cercetare și Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, și anume alimentaţia.
Cu siguranţă va fi o experienţă deosebit de interesantă pentru vizitatori deoarece organizatorii le-au pregătit un program dinamic şi interactiv. Le sunt propuse ateliere şi discuţii cu cercetătorii și reprezentanţii ambelor instituţii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ