Explozie la Potoceni

0
90

Victime cu arsuri de gradul II și III
O explozie puternică a avut loc în localitatea Potoceni la o locuință, ca urmare a unei acumulări de gaze în bucătărie unde era amplasată o centrală. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, deflagrația nu a fost urmată de incendiu. Mai multe persoane au ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III.
O explozie puternică s-a produs marți noapte la o locuință aflată pe raza localității Potoceni din comuna Mărăcineni. Deflagrația s-a produs din pricina unei acumulări de gaze iar zgomotul s-a putut auzi pe o rază de câțiva kilometri. Suflul a fost atât de puternic încât una dintre ușile casei a fost pur și simplu smulsă și aruncată la o distanță considerabilă.
În urma deflagrației au rezultat patru victime care s-au ales cu arsuri de gradul II și III. Două dintre ele sunt în stare gravă.
Ulterior la nivelul Spitalului Județean Buzău s-a luat decizia ca două dintre cele patru victime ale exploziei să fie transferate.
Pentru tânărul de 26 de ani a fost ales Spitalul Județean de Urgență Timișoara iar cealaltă victimă, în vârstă de 51 de ani va ajunge cel mai probabil la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ