FĂRĂ GRATUITATE PE AUTOBUZ, PENTRU ELEVII DIN MEDIUL RURAL

0
37

Veste proastă pentru elevii din mediul rural care învață la unitățile de învățământ, din municipiul Buzău. Edilul șef, Constantin Toma a anunțat că elevii de la ţară nu vor putea primi gratuitate pe transportul urban, deoarece legea nu permite municipalității să le ofere această facilitate. Totuși, elevii vor beneficia de o subvenţie, de la Guvern.

În ceea ce privește  regulile de transport local care ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 martie, acestea au fost amânate cu încă o lună. Asta înseamnă că, până la începutul lunii aprilie, buzoienii vor circula ca şi până acum.

Pe de altă parte, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma anunță că de la 1 martie, autobuzele Trans Bus vor intra pe traseul de la Vadu Pașii.

Astfel, de la 1 aprilie, pensionarii vor avea gratuitate pe o singura linie a Trans Bus şi pot beneficia şi de abonament subvenţionat pentru alte linii, iar pentru călătorii din municipiu precum și cei din comunele Mărăcineni, Săpoca și Vadu Pașii s-a înființat abonamentul pe două trasee, care va fi valabil începând cu data de 1 martie.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ