Fără parcări gratuite la Piața Centrală și Drăgaică

0
22

Tensiuni în Consiliul Local Municipal pe tema parcărilor
Buzoienii care vor merge la Piața Centrală sau în Drăgaică în weekend vor trebui să scoată bani din buzunare pentru a-și parca autovehiculele. Au existat propuneri în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Buzău ca prima oră de parcare să fie gratuită sau să fie elimit tariful pe timpul zilelor de sâmbătă și duminică, în schimb conducerea primăriei a transmis că nu este cazul.
A fost aprobat noul regulament privind administrarea parcărilor din municipiul Buzău, motiv de tensiuni între consilierii locali și conducerea Primăriei Buzău. Unul dintre aleșii locali a solicitat introducerea unei ore gratuite pentru buzoienii care merg la Piața Centrală pentru a-i încuraja pe cetățeni să cumpere de la producătorii locali.
Primarul Constantin Toma a transmis că refuză propuneraea de acordare a gratuității, poziție susținută și de către viceprimarul Ionuț Apostu.
Propunerile celor doi consilieri au fost respinse la vot, buzoienii urmând să achite taxe de parcare atunci când vor merge la cea mai mare piață din oraș.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ