FEMEIE SPULBERATĂ PE TRECEREA DE PIETONI

0
145

Grav accident de circulație produs, aseară, în zona hypermarketurilor. Un șofer de 23 de ani a lovit o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni. Tânărul nu a văzut-o pe buzoiancă, iar după lovituă, aceasta a fost aruncată câțiva metri în aer. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Femeia traversa strada pe trecerea de pietoni din aporpierea unui hypermarket, când a fost lovită de mașină. Din cauza vitezei, șoferul nu a mai putut să o evite, deși a frânat. Acesta a tras de volan, mașina s-a răsucit pe șosea și a lovit femeia cu partea laterală, aruncând-o mai bine de 20 de metri pe șosea. Apoi a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un autoturism parcat în zona garajelor.

Femeia, în vârstă de 51 de ani, locuiește în cartierul Micro 3. Aceasta a fost transportată în starea gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Victima s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și a ajuns direct în sala de operație.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla exact cum s-a produs accidentul. Șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, dar acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul de aseară a stârnit un val de revoltă pe site- urile de socializare. Buzoienii care locuiesc în zonă spun că aproape zilnic se petrec accidente pe acele treceri de pietoni.

Locatarii fac apel către autoritățile locale să monteze în apropierea trecerilor de pietoni limitatoare de viteză sau un semafor cu buton. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ