FESTIVALUL PLAIUL-NUCULUI AMÂNAT DIN NOU

0
177

Noile măsuri nu permit organizarea evenimentului
Primarul comunei Lopătari a anunțat în urmă cu o săptămână organizarea festivalului “Pe plaiul Nucului” după o întrerupere de un an, cauzată de pandemie. Ar fi fost prima serbare organizată la nivelul unei comune, dacă autoritățile nu aprobau un nou set de măsuri de protecție. Drept urmare, din pricina noilor reglementări, festivalul a fost din nou amânat a anunţat primarul Claudiu Constantin.
Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, a anunțat în urmă cu câteva zile că va organiza festivalul, “Pe plaiul Nucului”, unul dintre cele mai mari din județ, după ce anul trecut acesta a fost amânat ca urmare a pandemiei.
O dată cu noul pachet de măsuri impuse de autorități, în contextul pandemiei de Covid, primarul a organizat un referendum pentru a-i întreba pe locuitori cum anume ar trebui să procedeze. Fie îl va amâna, fie va amenaja o piață volantă.
În cele din urmă, s-a revenit asupra deciziei de organizare a festivalului, activitatea fiind amânată din nou.
Primarul comunei Lopătari a declarat că are puțin timp la dispoziție pentru a convinge locuitorii să se vaccineze, motiv pentru care a luat decizia să nu organizeze festivalul.
Festivalul “Pe plaiul Nucului” este unul dintre cele mai longevive din județ cu peste 30 de ediții organizate.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ